350internationale marketeers
26onderwerpen
1223keynote slides
3locaties
1Global Brand Team

Interne evenementen voor Heineken.

Als ‘preferred supplier’ mogen we Heineken helpen met verschillende grote en kleine evenementen.

Open Your World Live is bijvoorbeeld het jaarlijkse internationale marketingcongres voor marketingspecialisten, -managers en -directeuren binnen het Heineken Global Brand Team. Vanuit de hele wereld komen de 350 deelnemers naar Amsterdam om kennis te maken met de nieuwe wereldwijde campagnes voor het komende jaar. Tijdens het evenement worden de marketeers geïnspireerd, geënthousiasmeerd en gemotiveerd om deze campagnes te vertalen naar de lokale markten.

Onze opdrachtgever

“Everybody in the OPCO, starting from myself, had a fantastic time – combining serious presentation to fun, networking and great laughs in a perfectly well-balanced program. It was almost perfect on every detail”

Andrea Menegon

Brand Manager Strategic World Lagers Europe Export & Global Duty Free, Heineken International

“Het is een uitdaging om voor Heineken te werken, die het meeste op de wereld al wel gezien hebben. Ze dagen uit om op je tenen te lopen. Als je dan een evenement organiseert waar haast niets dan goede feedback uitkomt, dan geeft dat een enorme kick”

Josine Vriend - Senior Projectmanager IDTV

“Het is cool om te zien hoe het begrip ‘wereldklasse’ bij Heineken in alle vezels van het bedrijf aanwezig is. Het betekent voor ons dat we iedere keer worden uitgedaagd om ook onze eigen grenzen op te rekken”

Sandor van Geelen - Hoofd Evenementen IDTV