1steady cam
6dansers
1draaidag
15managers
4kernwaarden

Robeco Leadership film.

Robeco is al meer dan 90 jaar een toonaangevende financiële dienstverlener. Maar de wereld verandert. We kijken tegenwoordig heel anders tegen de financiële sector aan. Er zijn terechte of onterechte verwijten, zorgen en heel veel vragen.

Met Anders Kijken Anders Doen kiest Robeco duidelijk voor een positionering en bedrijfsfilosofie waarin geen ruimte is voor doemdenken en negativisme. Robeco neemt verantwoordelijkheid en kiest de weg van de oplossingen.

Het vraagt om een cultuurverandering die begint bij de managers van Robeco. Zij moeten hun teams klantgerichter en winstgevender maken. Het talent is in huis. De winst is te halen in betere samenwerking, kennis delen en elkaar inspireren. Het draait daarbij allemaal om vertrouwen. Deze korte film gaat over leiderschap.

“We vonden een mooie parallel tussen moderne dans en de wereld van Robeco. De film is bedoeld om de toon te zetten en de discussie te starten”

Sandor van Geelen - Hoofd Evenementen IDTV

Concert Stage design

“Een prachtige opdracht om zo’n abstract begrip als Leadership te vatten in een film. Als concept heb ik gekozen om een metafoor te gebruiken voor het begrip Leadership in de vorm van moderne dans. Zo ontstond in de film een parallel tussen de theorie, de managementdoelstellingen uitgebeeld in dans en de praktijk: de werkvloer van het hoofdkantoor van Robeco in Rotterdam. Een film waar ik met trots en plezier op terugkijk door de fijne samenwerking met IDTV en de tevredenheid van de eindklant Robeco met het eindproduct.”

Nynke La Porte,
Regisseur